متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1404/08/05
  • - تعداد بازدید: 27
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
دانشکده تغذیه و علوم غذایی

برگزاری کارگاه ایده‌پردازی شرکت لبنیاتی رامک و دانشکده تغذیه و علوم غذایی

کارگاه ایده‌پردازی شرکت رامک و دانشکده تغذیه و علوم غذایی در مجتمع ولایت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، کارگاه ایده‌پردازی شرکت رامک با حضور جمعی از اساتید، دانشجویان در روز دوشنبه 5 آبان ماه 1404 در مجتمع تفریحی رفاهی ولایت برگزار گردید.

این کارگاه با هدف تقویت خلاقیت و نوآوری در حوزه صنایع غذایی و ایجاد پیوند مؤثر میان دانش و صنعت برگزار شد. در این برنامه، نمایندگان شرکت لبنیاتی رامک ضمن ارائه توضیحاتی درباره روندهای نوین تولید و توسعه محصولات غذایی، بر اهمیت به‌کارگیری ایده‌های نو برای ارتقای سلامت و کیفیت محصولات تأکید کردند.

در ادامه، دانشجویان در قالب گروه‌های ایده‌پردازی به طرح و ارائه پیشنهادهای خلاقانه در زمینه بهبود کیفیت، طعم و ارزش تغذیه‌ای محصولات پرداختند. در پایان کارگاه نیز، برترین ایده‌ها توسط هیئت داوران انتخاب و مورد تقدیر قرار گرفت.

این رویداد گامی مؤثر در جهت تعامل بیشتر دانشگاه با صنایع غذایی کشور و ایجاد بستری برای شکوفایی استعدادهای دانشجویان در زمینه ایده‌پردازی و نوآوری محسوب می‌شود./ف.نوروزی فرد

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,اخبار واحدها
  • کد خبری : 136307
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید